Kinderen

Kinderen

Ik luister naar de innerlijke wijsheid van jouw/jullie kind. Tijdens de afstemming laat ik hem of haar zelf de antwoorden geven op de vragen die jullie hebben.

Jongeren

Ik luister naar jouw eigen-wijsheid. Want diep in jouw hart, weet jij zelf het beste wat goed is voor jou. De antwoorden die jij mij geeft, zet ik voor jou en jouw ouders op papier.

Volwassenen

Ik luister naar dat wat jouw eigen innerlijke wijsheid mij wil vertellen en zet dat voor jou op papier. De antwoorden, op jouw vragen, geef jij zelf tijdens de afstemming.

Kinderwens

Jij of jullie verlangen naar een kindje. Maar om de één of andere reden is het nog niet gelukt om zwanger te worden. Wat wil jouw eigen innerlijke wijsheid vertellen over jouw of jullie kinderwens?

Geboortebegeleiding

Je bent zwanger en bent benieuwd wat het kindje in jouw buik, jou of jullie nu al wil vertellen. In de laatste periode van de zwangerschap stem ik 4x af op jouw of jullie kindje in de buik.

Geboorteverwerking

De geboorte kan mooi, maar ook intens of traumatisch zijn; voor zowel moeder als kind. We gaan terug naar het moment van geboorte en luister naar wat er nodig is voor jou of jouw/jullie kindje om de geboorte te verwerken.

Familieverbond

Er is een reden waarom jullie als gezin bij elkaar zijn gekomen. Jullie hebben voor elkaar gekozen in dit leven. Ik luister naar jullie energie en zet op papier waarom jullie bij elkaar zijn en wat jullie van elkaar mogen leren.

Levensbrug

Sommige mensen hebben niet (meer) de mogelijkheid om te communiceren, wanneer ze het leven hier op aarde aan het los laten zijn of de overgang naar het licht al gemaakt hebben. Ik luister naar hun innerlijke wijsheid.

Bedrijfsafstemming

Jouw bedrijf heeft een eigen energie. Deze energie kan vertellen wat het bedrijf nodig heeft om te groeien of een bepaalde verandering in te zetten. Ik zet de boodschappen van jouw bedrijf, voor jou op papier.