Waarom zijn wij als gezin bij elkaar?

  • Wat hebben wij als gezin van elkaar te leren?
  • De dynamiek in ons gezin is niet fijn. Hoe komt dat en wat kunnen we daar aan doen?
  • Mijn vrouw en ik hebben het gevoel dat ons gezin elkaar al kent uit een vorig leven. Klopt dat?
  • Waarom lijkt ons gezin uit twee kampen te bestaan? 

Familieverbond

Bij een Luisterkind Familieverbond afstemming stem ik af op de energie van jullie gezin. De belangrijkste vraag die bij deze afstemming naar voren komt is, “Waarom zijn wij bij elkaar in één gezin?” Alle mensen die thuis wonen, worden meegenomen in de afstemming. Tijdens deze afstemming wordt er gekeken naar de verbindingen die gezinsleden onderling hebben en welke boodschappen er naar voren komen voor het gezin. 

Hoe werk ik?

Alles is energie. De tafel en de stoel in jouw kamer. De plant en de vogel buiten op straat. Jouw lichaam, jouw gedachten en emoties. Allen bestaan ze uit energiegolven. Op die manier is alles met alles verbonden in één groot energetisch veld. Wanneer je je openstelt om deze energie te voelen en te ontvangen is het mogelijk om informatie te krijgen die, op bewust niveau, (nog) niet aan het daglicht is gekomen. In de energie stem ik me af op jullie gezin. Op die manier voel, hoor en/of zie ik wat er in jullie gezin omgaat, waar blokkades zitten en waar openingen zijn om te ontwikkelen en te groeien als gezin. Het kan zijn dat er tijdens de Luisterkindafstemming al zaken worden opgelost in de energie. Maar heel vaak krijg je ook handvatten mee, waar jullie zelf, als gezin, mee aan de slag mogen. Ik luister met liefde, rust en respect naar de energie van jullie gezin en zet dit voor jullie op papier. 

Het verloop van een Luisterkind Familieverbond afstemming

1. Je vraagt een Luisterkindafstemming aan via het contactformulier.
2. Via de email ontvang je uitgebreide informatie.
3. Je stuurt de gevraagde informatie toe (naam, geboortedatum, foto, vragen en achtergrondinformatie).

4. Ik maak de afstemming binnen twee weken nadat ik jouw informatie en de betaling ontvangen heb. De afstemming wordt per mail toegestuurd.

Mijn achtergrond als Luisterkindwerker

De opleiding tot Luisterkindwerker en Luisterkind trainer heb ik gevolgd bij Diana Hendriks. Ik sta vermeld op haar website.

Investering

De investering voor een Luisterkindafstemming bedraagt €75,00