Waarom zijn wij als gezin bij elkaar?

  • Wat hebben wij als gezin van elkaar te leren?
  • De dynamiek in ons gezin is niet fijn. Hoe komt dat en wat kunnen we daar aan doen?
  • Mijn vrouw en ik hebben het gevoel dat ons gezin elkaar al kent uit een vorig leven. Klopt dat?
  • Waarom lijkt ons gezin uit twee kampen te bestaan? 

Familieverbond
Bij een Luisterkind Familieverbond afstemming stem ik af op de energie van jullie gezin. De belangrijkste vraag die bij deze afstemming naar voren komt is “Waarom zijn wij bij elkaar in één gezin?” Alle mensen die thuis wonen, worden meegenomen in de afstemming. Tijdens deze afstemming wordt er gekeken naar de verbindingen die gezinsleden onderling hebben en welke boodschappen er naar voren komen voor het gezin. 

Hoe werk ik?
Alles is energie. Wanneer je je openstelt om deze energie te voelen en te ontvangen is het mogelijk om informatie te krijgen die, op bewust niveau, (nog) niet aan het daglicht is gekomen. In de energie stem ik me af op jullie gezin en op die manier voel, hoor en/of zie ik wat er in jullie gezin omgaat, waar blokkades zitten en waar openingen zijn om te groeien als gezin.

Ik luister met liefde, rust en respect naar wat jullie mij willen vertellen en zet dit voor jullie op papier. Het afstemmen gebeurt op afstand (en dus zonder afspraak in een praktijkruimte) met behulp van jullie naam, foto’s en geboortedata.

Het kan zijn dat er tijdens de afstemming al zaken worden opgelost in de energie, maar heel vaak krijgen jullie ook handvatten mee waar jullie zelf mee aan de slag mogen binnen jullie gezin.

Het verloop van een Luisterkind Kinderwens afstemming
1. Je vraagt een Luisterkind Familieverbond afstemming aan via het contactformulier.
2. Via de email ontvang je uitgebreide informatie.
3. Je stuurt de gevraagde informatie toe (naam, geboortedatum, foto, vragen en achtergrondinformatie).
4. Ik maak de afstemming binnen twee weken nadat ik jullie informatie en de betaling ontvangen heb. De afstemming wordt per mail toegestuurd.

Achtergrond als Luisterkindwerker
De opleiding tot Luisterkindwerker heb ik gevolgd bij Diana Hendriks en ik sta vermeld op haar website.

Investering
De investering voor een Luisterkind Familieverbond afstemming bedraagt €75,00