Anke van Leeuwen

Ik ben werkzaam als Luisterkindwerker en Luisterkind trainer.  Maar bovenal voel ik me een pelgrim, een wandelaar, een reiziger in m’n eigen leven. Als ik wandel, in de natuur ben, in beweging ben, nieuwe gebieden ontdek (dat kan ook dicht bij huis zijn), in en met de natuur leef, dan voel ik me het meest verbonden met wie ik ten diepste ben. Juist de momenten van volledig aanwezig in m’n lijf zijn, in verbinding met de omgeving waar ik ben, voel ik me ook het meest sterk verbonden met m’n intuïtie, het universum en de Lichtwereld. Tijdens mijn wandelingen krijg ik dan ook vaak veel mooie boodschappen door en is het heerlijk om op die momenten bezig te zijn met mijn werk als Luisterkindwerker.  

Daarnaast hou ik van dansen, lezen, yoga, schrijven, tuinieren en gezond eten.

Ik schrijf Luisterkindafstemmingen voor kinderen en volwassenen waarbij ik in de energie contact maak op zielsniveau. Als Luisterkind trainer geef ik de opleiding tot Luisterkindwerker. Ik ben opgeleid door Diana Hendriks.

Naast mijn werk voor Luisterkind schrijf ik gedichten en verhalen over de kracht van de universele liefde. De gedichtenbundel ‘Voor de liefde geboren’ heb ik samen met Robert Derksen geschreven. Op dit moment ben ik bezig met de uitgave van mijn tweede gedichtenbundel ‘Want liefde kan alleen maar leven’ en zijn de eerste letters op papier gezet, voor een andere grote droom van mij: het schrijven van een roman.

Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).
GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/