Anke van Leeuwen

Met veel liefde en plezier ben ik werkzaam als Luisterkindwerker en Luisterkind trainer. Maar bovenal voel ik me een pelgrim, een reiziger door m’n eigen leven. 

Als ik wandel, nieuwe gebieden ontdek, mensen ontmoet en in en met de natuur leef, dan voel ik me het meest verbonden met mezelf. Juist de momenten van volledig aanwezig zijn in m’n lijf én in verbinding met de omgeving waar ik ben, voel ik me ook het meest sterk verbonden met m’n intuïtie, het universum en de Lichtwereld. Tijdens mijn wandelingen krijg ik mooie boodschappen door en het is heerlijk om op die momenten bezig te zijn met mijn werk voor Luisterkind. Al wandelend luister ik graag naar mijn eigen hart en ook naar de wijsheid van jouw hart.

Wil je graag meer lezen over mijn leven als Pelgrim? Kijk dan op mijn website Pelgrim van het Hart: (Deze website wordt op dit moment nog gemaakt.)

Naast mijn werk voor Luisterkind schrijf ik gedichten en verhalen
over de kracht van de universele liefde
. Op dit moment ben ik bezig met de eerste hoofdstukken van mijn roman ‘Morgen loop ik de toekomst in’.

Mijn missie is om mensen weer in verbinding te brengen met hun ware natuur; in en om hen heen. Antwoorden zijn te vinden in onszelf en in de natuur. Het leven zelf, zorgt voor groei en ontwikkeling, balans en herstel. Dit is de wijsheid van het Leven zelf. 

"Ik wil mensen weer in verbinding brengen met hun ware natuur;
In en om hen heen."
- Anke -

Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).
GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling klik hier.

Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie klik hier.