Anke

Anke van Leeuwen

Anke is Luisterkindwerker, Luisterkind trainer, pedagoog, Kinder- en Tieneryogadocente.  Ze staat bewust in het leven en leeft vanuit haar hart. Ze houdt van leven in en met de natuur, dansen, lezen, yoga, schrijven, tuinieren, gezond eten en wandelen.

Anke schrijft Luisterkindafstemmingen voor kinderen en volwassenen waarbij ze in de energie contact maakt op zielsniveau. Als Luisterkind trainer geeft ze de opleiding tot Luisterkindwerker. Anke is opgeleid door Diana Hendriks.

Naast haar werk voor Luisterkind schrijft Anke gedichten en verhalen over de kracht van liefde. De gedichtenbundel ‘Voor de liefde geboren’ heeft ze samen met Robert Derksen geschreven. Op dit moment is ze bezig met haar tweede gedichtenbundel.

Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).
GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/