Lezingen en webinars:
De wereld van Luisterkind

Wil je graag meer informatie over Luisterkind? Je bent welkom bij één van de lezingen in het land of meld je aan voor een webinar. Mijn collega’s en ik nemen je graag mee in de Wereld van Luisterkind.

Kinderen

Lezing

Tijdens de lezing vertel ik over mijn werk als Luisterkindwerker. Ik neem je mee in het ontstaan van Luisterkind en leg uit hoe het mogelijk is dat je ‘op afstand’ kan praten met iemand ‘in de energie’. Daarbij is het luisteren naar je intuïtie heel belangrijk. En die innerlijke stem, hebben we allemaal in ons zitten. Alleen zijn we ons er niet altijd (meer) van bewust.

Als pelgrim van het hart ben ik vaak wandelend onderweg en voel ik me sterk verbonden met mijn intuïtie. Tijdens deze voettochten schrijf ik afstemmingen voor jong en oud en gedichten over mijn ervaringen. De lezing is dan ook gevuld, naast alle ins en outs over Luisterkind, met persoonlijke (wandel)verhalen en gedichten over leven vanuit je intuïtie. Er is ook ruimte voor vragen rondom de opleiding tot Luisterkindwerker.

Klik hier voor een overzicht van de lezingen die ik de komende periode geef.

Mijn collega’s geven ook lezingen in andere regio’s. Klik hier voor het totale overzicht van alle Luisterkind evenementen in het land.

Webinar

Tijdens het webinar geef ik in één uur tijd algemene informatie over Luisterkind. Je zal tijdens dit webinar merken dat Luisterkind breed in te zetten is voor jong en oud. Ik neem je mee in het ontstaan van deze mooie methode en leg uit hoe het mogelijk is om ‘op afstand’ met iemand ‘in de energie’ te praten. Dat doen we namelijk door contact te maken met de innerlijke wijsheid die ieder mens in zich heeft. En deze wijsheid kan antwoorden geven op allerhande vragen. Er is ook ruimte en aandacht voor de opleiding tot Luisterkindwerker. Deze opleiding zorgt voor persoonlijke groei bij de cursisten. Naast dat je een bijzonder beroep leert, komt de cursist vaak ook in een proces rondom zijn/haar intuïtieve ontwikkeling. Tijdens het webinar is er de mogelijkheid om jouw vragen rondom Luisterkind te stellen, via de chat. 

Daarnaast geven ik en mijn collega’s ook webinars waarbij we ingaan op Luisterkind in combinatie met verschillende thema’s. Denk hierbij o.a. aan: 

Klik hier voor een overzicht van de verschillende webinars die ik de komende periode geef.

Klik hier voor het totale overzicht van alle Luisterkindwebinars.