Als jouw hart gaat luisteren naar een ander hart...

Jij als Luisterkindwerker

Als mens hebben we alle wijsheid in onszelf zitten, maar door ervaringen, overtuigingen, trauma’s, opvoeding, waarden en normen, kan deze wijsheid soms ver weg en diep verstopt zitten. Vele lagen zijn er overheen gekomen, waardoor de wijsheid niet meer te horen of te voelen is voor de persoon zelf.

Als Luisterkinderwerker ga je juist voorbij deze laagjes en maak je contact met de wijsheid van de volwassene of het kind. Hierdoor kan de persoon zelf, tijdens de Luisterkindafstemming, veel van zijn eigen vragen beantwoorden, veranderingen in de energie in gang zetten en praktische handvatten geven voor zichzelf.
Het maken van de Luisterkindafstemming gebeurt volledig op afstand met behulp van de naam, geboortedatum en foto van de persoon en het contact vindt plaats in de energie. Alle informatie die de persoon tijdens de Luisterkindafstemming doorgeeft aan de Luisterkindwerker, wordt beschreven in een verslag: De Luisterkindafstemming.

Wil jij ook op deze bijzondere manier een helpende hand bieden aan kinderen en volwassenen? Hen hulp bieden op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel gebied? Misschien is de halfjaar durende opleiding tot Luisterkindwerker dan wel iets voor jou.

De opleiding tot Luisterkindwerker op locatie

Tijdens de CRKBO erkende opleiding leer je werken met de unieke Luisterkind methode. Je leert de theorie en gaat al snel praktisch aan de slag met het maken van
Luisterkindafstemmingen. Je hebt 5 lesdagen op locatie. Tussen de lesdagen door ga je thuis zelf aan de slag met het schrijven van Luisterkindafstemmingen. In deze tussenweken ben ik er voor jou om mee te lezen, jou van feedback te voorzien, jou te laten groeien en al je vragen te beantwoorden. Op deze manier zet je enorme stappen in de tussenliggende weken.

De data voor de opleiding tot Luisterkindwerker op locatie, vind je onderaan deze pagina. De kosten voor de opleiding zijn €1545,00. Download hier de opleidingsbrochure en lees alles over de opleiding.

De opleiding tot Luisterkindwerker via E-learning

Tijdens de CRKBO erkende opleiding leer je werken met de unieke Luisterkindmethode. Je leert de theorie en gaat al snel praktisch aan de slag met het maken van Luisterkindafstemmingen. Je hebt 5 dagdelen, van ieder 4 uur, les via Zoom. Daarnaast krijg je toegang tot het Studieportaal, waar je alle informatie en theorie terug kan vinden. Tussen de lesdagen door ga je thuis zelf aan de slag met het schrijven van Luisterkindafstemmingen. In deze tussenwekn ben ik er voor jou om mee te lezen, jou van feedback te voorzien en jou te laten groeien en al je vragen te beantwoorden. Op deze manier zet je enorme stappen in de tussenliggende weken.

Wanneer je de opleiding graag via E-learning volgt kun je uit onderstaande data kiezen of we plannen samen in overleg vijf data in. Je volgt de opleiding via E-learning met maximaal 3 andere medestudenten.

De kosten van de opleiding zijn €1545,00

Download hier de opleidingsbrochure en lees alles over de opleiding. 

Data voor de opleiding op locatie

Overloon

Vrijdag 10 november 2023
Vrijdag 8 december 2023
Vrijdag 5 januari 2024
Vrijdag 9 februari 2024
Vrijdag 8 maart 2024
Locatie: 't Helder
Helderseweg 31, Overloon
Tijd: 10:00 - 16:30 uur

Overloon

Zaterdag 31 augustus 2024
Zaterdag 28 september 2024
Zaterdag 2 november 2024
Zaterdag 30 november 2024
Zaterdag 21 december 2024
Locatie: 't Helder
Helderseweg 31, Overloon
Tijd: 10:00 - 16:30 uur

Locatie 't Helder in Overloon.

Data voor de opleiding via E-learning

E-learning

In september 2024 start er een nieuwe groep. Deze data worden binnenkort bekend gemaakt.

E-learning

Je mag ook contact opnemen om samen 5 data te plannen, die passen in jouw en mijn agenda.