Wat is Luisterkind?

  • Luisterkind is een methode om op afstand naar de innerlijke wijsheid van jou of jouw kind te luisteren.
  • Jouw innerlijke wijsheid geeft antwoorden, op de vragen die je hebt, tijdens een Luisterkindafstemming.
  • Luisterkind is voor iedereen, van 0 tot 100 jaar, die graag de antwoorden van zijn eigen hart wil horen.
Kinderen

Luisterkind

Luisterkind is een methode om op afstand naar de innerlijke wijsheid van jou of jouw kind te luisteren. De antwoorden op de vragen die er bij jou of jouw kind pselen, zijn in jouzelf te vinden. Jouw hart weet zelf het beste wat je nodig hebt, waar de valkuil zit of wat er verandert mag worden. Met behulp van een foto en de naam, maak ik intuïtief contact met jou of jouw kind. Er is dus geen afspraak op locatie. Tijdens de Luisterkindafstemming luister ik naar de antwoorden die jij zelf of die jouw kind geeft en zet dit voor jou op papier. Diana Hendriks is de grondlegger van deze methode. 

Hoe is het mogelijk om op afstand contact te hebben?

Alles is energie. De tafel en de stoel in jouw kamer. De plant en de vogel buiten op straat. Jou lichaam, jouw gedachten en emoties. Allen bestaan ze uit energiegolven. Op die manier is alles met alles verbonden in één groot energetisch veld. Wanneer je je openstelt om deze energie te voelen en te ontvangen is het mogelijk om informatie te krijgen die, op bewust niveau, (nog) niet aan het daglicht is gekomen. In de energie stem ik me af op jou of jouw kind. Op die manier voel, hoor en/of zie ik wat er in iemand omgaat, waar blokkades zitten en waar openingen zijn om te ontwikkelen en te groeien. Het kan zijn dat er tijdens de Luisterkindafstemming al zaken worden opgelost in de energie. Maar heel vaak krijg je ook handvatten mee, waar je zelf of als ouders zijnde mee aan de slag mag. Ik luister met liefde, rust en respect naar dat wat jou hart of het hart van jouw kind mij wil vertellen en zet dit voor jou op papier

Voor wie is Luisterkind geschikt?

Luisterkind is geschikt voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Wanneer een persoon graag de antwoorden op zijn vragen, vanuit zijn eigen innerlijke wijsheid wil horen, is een Luisterkindafstemming passend.

Welke vragen kunnen er gesteld worden?

In principe mogen alle vragen gesteld worden. De vragen kunnen gaan over een kind dat niet goed kan slapen, de jongen die nog niet zindelijk is, het meisje dat erg verlegen is, de veertienjarige die zich alleen en eenzaam voelt, de tiener die op zoek is naar de juiste richting voor een vervolgstudie of de volwassene die oververmoeid is en niet weet welke keuzes goed voor hem zijn. 

Alle vragen mogen gesteld worden. Ik kan niet garanderen dat ik op iedere vraag een antwoord krijg in de Luisterkindafstemming. De persoon op wie ik afstem, bepaalt zelf in de afstemming op welke vragen hij wel of geen antwoord kan geven. Ik voorspel geen ziekte, huwelijk, zwangerschap of overlijden tijdens een Luisterkindafstemming. Ik zal ook niet ingaan op medische vragen.