Jouw kind geeft zelf
het antwoord.

  • Hoe komt het dat onze zoon zo snel boos wordt?
  • Waarom wordt ons dochtertje ’s nachts altijd gillend wakker?
  • Onze dochter is zo verlegen. Hoe kunnen we haar helpen?
  • Ik heb het gevoel dat mijn zoon ongelukkig is op school. Wat heeft hij nodig? 

Kinderen

Wat is Luisterkind?

Luisterkind is een methode om op afstand naar de eigen innerlijke wijsheid van jouw kind of jouzelf te luisteren. De antwoorden op de vragen die er bij jouw zoon of dochter spelen, zijn in hem- of haarzelf te vinden. Het hart van jouw kind weet zelf het beste wat hij/zij nodig heeft, waar de valkuil zit of wat er verandert mag worden. Met behulp van een foto en de naam, maak ik intuïtief contact met jouw zoon/dochter. Er is dus geen afspraak op locatie. Tijdens de Luisterkindafstemming luister ik naar de antwoorden die hij/zij zelf geeft en zet dit voor jou op papier. Diana Hendriks is de grondlegger van deze methode. 

Hoe werk ik?

Alles is energie. De tafel en de stoel in jouw kamer. De plant en de vogel buiten op straat. Jouw lichaam, jouw gedachten en emoties. Allen bestaan ze uit energiegolven. Op die manier is alles met alles verbonden in één groot energetisch veld. Wanneer je je openstelt om deze energie te voelen en te ontvangen is het mogelijk om informatie te krijgen die, op bewust niveau, (nog) niet aan het daglicht is gekomen. In de energie stem ik me af op jouw kind. Op die manier voel, hoor en/of zie ik wat er in iemand omgaat, waar blokkades zitten en waar openingen zijn om te ontwikkelen en te groeien. Het kan zijn dat er tijdens de Luisterkindafstemming al zaken worden opgelost in de energie. Maar heel vaak krijg je ook handvatten mee, waar het kind zelf, samen met de ouders, mee aan de slag mag. Ik luister met liefde, rust en respect naar dat het hart van jouw kind mij wil vertellen en zet dit voor jou op papier. 

Het verloop van een Luisterkindafstemming

1. Je vraagt een Luisterkindafstemming aan via het contactformulier.
2. Via de email ontvang je uitgebreide informatie.
3. Je stuurt de gevraagde informatie toe (naam, geboortedatum, foto, vragen en achtergrondinformatie).

4. Ik maak de afstemming binnen twee weken nadat ik jouw informatie en de betaling ontvangen heb. De afstemming wordt per mail toegestuurd.

Mijn achtergrond als Luisterkindwerker

De opleiding tot Luisterkindwerker en Luisterkind trainer heb ik gevolgd bij Diana Hendriks. Ik sta vermeld op haar website.

Investering

De investering voor een Luisterkindafstemming bedraagt €75,00