Je bent zo welkom...

  • Hoe voelt mijn kindje in de buik zich?
  • We hebben al een naam gekozen. Is ons kindje blij met de naam?
  • Zijn er dingen waar we op kunnen letten tijdens de geboorte?
  • Ik voel mezelf nogal verdrietig. Heeft mijn kindje in de buik daar last van?

Geboortebegeleiding

Jouw/jullie kindje heeft al veel wijsheid in zich zitten. Hij of zij heeft jullie al van alles te vertellen en kan al goed antwoord geven op bepaalde vragen. Het is erg fijn om zo, in contact met je kindje, samen naar de geboorte toe te groeien. 

Als Luisterkindwerker stem ik vier keer op jouw/jullie kindje af terwijl jij als moeder, op dat moment, rustig de tijd neemt voor jezelf en jouw kindje in de buik. We beginnen de eerste afstemming zo rond de 28 weken en plannen de andere drie momenten in de weken daarna, met steeds één week ertussen. 

Hoe werk ik?

Alles is energie. De tafel en de stoel in jouw kamer. De plant en de vogel buiten op straat. Jouw lichaam, jouw gedachten en emoties. Allen bestaan ze uit energiegolven. Op die manier is alles met alles verbonden in één groot energetisch veld. Wanneer je je openstelt om deze energie te voelen en te ontvangen is het mogelijk om informatie te krijgen die, op bewust niveau, (nog) niet aan het daglicht is gekomen. In de energie stem ik me af op jouw/jullie kindje en op die manier voel, hoor en/of zie ik wat er in jouw/jullie kindje omgaat. Ik luister met liefde, rust en respect naar wat het hart van jouw/jullie kindje mij wil vertellen en zet dit voor jou/jullie op papier. Het afstemmen gebeurt op afstand met behulp van de naam en de foto van de moeder. Er is dus geen afspraak op locatie. 

Het verloop van een Luisterkindafstemming

1. Je vraagt een Luisterkindafstemming aan via het contactformulier.
2. Via de email ontvang je uitgebreide informatie.
3. Je stuurt de gevraagde informatie toe (naam, geboortedatum, foto, vragen en achtergrondinformatie).

4. Ik maak de afstemming binnen twee weken nadat ik jouw informatie en de betaling ontvangen heb. De afstemming wordt per mail toegestuurd.

Mijn achtergrond als Luisterkindwerker

De opleiding tot Luisterkindwerker en Luisterkind trainer heb ik gevolgd bij Diana Hendriks. Ik sta vermeld op haar website.

Investering

De investering voor een Geboortebegeleiding Luisterkindafstemming bedraagt €145,00