Je bent zo welkom...

  • Hoe voelt mijn kindje in de buik zich?
  • We hebben al een naam gekozen. Is ons kindje blij met de naam?
  • Zijn er dingen waar we op kunnen letten tijdens de geboorte?
  • Ik voel mezelf nogal verdrietig. Heeft mijn kindje in de buik daar last van?

Geboortebegeleiding

Jouw/jullie kindje in de buik heeft al veel wijsheid in zich zitten. Hij of zij heeft jullie al van alles te vertellen en kan goed antwoord geven op bepaalde vragen. Het is erg fijn om zo, in contact met je kindje, samen naar de bevalling toe te groeien. 


Als Luisterkindwerker stem ik vier keer op jouw/jullie kindje af (op afstand) terwijl jij als moeder op dat moment rustig de tijd neemt voor jezelf en jouw kindje in de buik. We beginnen de eerste afstemming zo rond de 28 weken en plannen de andere drie momenten in de weken daarna, met steeds één week ertussen.


Hoe werk ik?
Alles is energie. Wanneer je je openstelt om deze energie te voelen en te ontvangen is het mogelijk om informatie te krijgen die, op bewust niveau, (nog) niet aan het daglicht is gekomen. In de energie stem ik me af op jouw/jullie kindje en op die manier voel, hoor en/of zie ik wat er in hem/haar omgaat.

Ik luister met liefde, rust en respect naar wat het hart van jouw/jullie kindje mij wil vertellen en zet dit voor jou op papier. Het afstemmen gebeurt op afstand (en dus zonder afspraak in een praktijkruimte) met behulp van de naam en een foto van de moeder..

Het verloop van een Geboortebegeleiding Luisterkindafstemming
1. Je vraagt een Geboortebegeleiding Luisterkindafstemming aan via het contactformulier.
2. Via de email ontvang je uitgebreide informatie.
3. Je stuurt de gevraagde informatie toe (naam en foto van de moeder, vragen en achtergrondinformatie).
4. We plannen samen 4 vaste momenten in (zo rond de 28-32 weken) waarop ik ga afstemmen op jouw/jullie kindje terwijl jij als moeder op die momenten de tijd neemt voor jezelf en jouw kindje.

Achtergrond als Luisterkindwerker
De opleiding tot Luisterkindwerker heb ik gevolgd bij Diana Hendriks en ik sta vermeld op haar website.

Investering
De investering voor een Geboortebegeleiding Luisterkindafstemming bedraagt €145,00