Jouw hart geeft het antwoord.

  • Ik zit niet lekker in m’n vel. Wat kan ik daar aan doen?
  • Ik heb het gevoel dat ik in rondjes blijf draaien in m’n leven. Welke stappen heb ik te zetten om weer vooruit te komen?
  • Ik twijfel over wat ik wil met m’n werk. Wat vertelt mijn ziel daarover?
  • Wil ik met m’n gezin in de stad blijven wonen of toch naar het platteland? 

Wat is Luisterkind?

Luisterkind is een methode om op afstand naar jouw eigen innerlijke wijsheid te luisteren. De antwoorden op de vragen die er bij jou spelen, zijn in jouzelf te vinden. Jouw hart weet zelf het beste wat jij nodig hebt, waar de valkuil zit of wat er verandert mag worden. Met behulp van een foto en jouw naam, maak ik intuïtief contact met jou. Er is dus geen afspraak op locatie. Tijdens de Luisterkindafstemming luister ik naar de antwoorden die jij zelf geeft en zet dit voor jou op papier. Diana Hendriks is de grondlegger van deze methode. 

Hoe werk ik?

Alles is energie. De tafel en de stoel in jouw kamer. De plant en de vogel buiten op straat. Jouw lichaam, jouw gedachten en emoties. Allen bestaan ze uit energiegolven. Op die manier is alles met alles verbonden in één groot energetisch veld. Wanneer je je openstelt om deze energie te voelen en te ontvangen is het mogelijk om informatie te krijgen die, op bewust niveau, (nog) niet aan het daglicht is gekomen. In de energie stem ik me af op jou. Op die manier voel, hoor en/of zie ik wat er in iemand omgaat, waar blokkades zitten en waar openingen zijn om te ontwikkelen en te groeien. Het kan zijn dat er tijdens de Luisterkindafstemming al zaken worden opgelost in de energie. Maar heel vaak krijg je ook handvatten mee, waar je zelf mee aan de slag mag in jouw dagelijks leven. Ik luister met liefde, rust en respect naar wat jouw hart mij wil vertellen en zet dit voor jou op papier. 

Het verloop van een Luisterkindafstemming

1. Je vraagt een Luisterkindafstemming aan via het contactformulier.
2. Via de email ontvang je uitgebreide informatie.
3. Je stuurt de gevraagde informatie toe (naam, geboortedatum, foto, vragen en achtergrondinformatie).

4. Ik maak de afstemming binnen twee weken nadat ik jouw informatie en de betaling ontvangen heb. De afstemming wordt per mail toegestuurd.

Achtergrond als Luisterkindwerker

De opleiding tot Luisterkindwerker heb ik gevolgd bij Diana Hendriks en ik sta vermeld op haar website.

Investering

De investering voor een Luisterkindafstemming bedraagt €75,00