We gaan terug naar jouw geboorte...

  • Ik heb me nooit thuis gevoeld op Aarde. Heeft het iets te maken met mijn geboorte?
  • Mijn geboorte is moeizaam verlopen, heeft dat nog invloed op m’n leven van nu?
  • De bevalling van onze dochter was erg zwaar voor mij, heeft onze dochter daar ook last van gehad?
  • Ik heb het gevoel dat ik er niet echt heb kunnen zijn voor mijn kind tijdens de bevalling. Ik voel me daar nog steeds schuldig over… 

Jouw geboorte/jouw bevalling
De geboorte is misschien wel het meest bijzondere moment in jouw leven. Maar wat nu, als deze geboorte niet fijn of goed is verlopen? Heeft deze ervaring dan nog invloed op jouw leven? Tijdens een Luisterkind Geboorteverwerking afstemming ga ik, samen met jou, terug naar het moment van jouw geboorte om dat te helen, wat jij graag geheeld wilt hebben. Deze afstemming kan zowel voor een baby’tje gemaakt worden als voor een volwassen persoon. 

Daarnaast kan ook de bevalling van (één van) jouw kind(eren) moeizaam verlopen zijn en heeft dit nog invloed op jouw leven. Samen met jou ga ik, tijdens een Luisterkind Geboorteverwerking afstemming, terug naar het moment van de bevalling om dat te helen, wat jij graag wilt helen.

Hoe werk ik?
Alles is energie. Wanneer je je openstelt om deze energie te voelen en te ontvangen is het mogelijk om informatie te krijgen die, op bewust niveau, (nog) niet aan het daglicht is gekomen. In de energie stem ik me af op jouw geboorte/de bevalling en op die manier voel, hoor en/of zie ik wat er in jou omgaat, waar blokkades zitten en waar openingen zijn om te groeien in jouw leven van nu.

Ik luister met liefde, rust en respect naar wat jouw hart mij wil vertellen en zet dit voor jou op papier. Het afstemmen gebeurt op afstand (en dus zonder afspraak in een praktijkruimte) met behulp van de naam, een foto en de geboortedatum.

Het kan zijn dat er tijdens de afstemming al zaken worden opgelost in de energie, maar heel vaak krijg je ook handvatten mee waar jezelf mee aan de slag mag in jouw leven.

Het verloop van een Luisterkind Geboorteverwerking afstemming
1. Je vraagt een Luisterkind Geboorteverwerking afstemming aan via het contactformulier.
2. Via de email ontvang je uitgebreide informatie.
3. Je stuurt de gevraagde informatie toe (naam, geboortedatum, foto, vragen en achtergrondinformatie).
4. Ik maak de afstemming binnen twee weken nadat ik jouw informatie en de betaling ontvangen heb. De afstemming wordt per mail toegestuurd.

Achtergrond als Luisterkindwerker
De opleiding tot Luisterkindwerker heb ik gevolgd bij Diana Hendriks en ik sta vermeld op haar website.

Investering
De investering voor een Luisterkind Geboorteverwerking afstemming bedraagt €75,00