Wauw! Jij bent
Eigen Wijs.

  • Ik ben altijd zo verlegen op school. Hoe komt dat?
  • Ik durf niet voor m’n eigen mening op te komen. Wat kan ik daar aan doen?
  • Ik twijfel over de opleiding die ik wil gaan doen. Past het wel bij mij?
  • Ik voel me vaak boos en gefrustreerd. Maar eigenlijk wil ik dat niet… 

Wat is een Luisterkindafstemming?

Misschien zeggen je ouders, docenten of een trainer weleens tegen je: “Wat ben je toch eigenwijs!” En dat is ook echt zo. Al bedoel ik het hier anders dan dat zij het wellicht bedoelen. Ik bedoel Eigen Wijs in plaats van eigenwijs. Iedereen heeft zoveel wijsheid in zich zitten. De één noemt het intuïtie, de ander noemt het de wijsheid van het hart. Je kunt contact met je ziel hebben of met je onderbewuste. Welk woord je er ook voor wilt gebruiken, het is hoe dan ook waar dat ieder mens veel wijsheid in zich heeft.

Die wijsheid heeft niets te maken met je leeftijd, je IQ of hoe goed je je best doet op school. Deze wijsheid gaat over jouw leven. Pure kennis over jezelf. Diep van binnen weet je wat er goed is voor jou en wat oplossingen kunnen zijn voor problemen waar je tegen aan loopt. Deze wijsheid is al vanaf jouw geboorte en zelfs al daarvoor bij jou geweest. Alleen ben je je er niet (altijd) bewust van. 

Wij mensen zijn gewend om te denken, te beredeneren en te analyseren. Als we het met ons hoofd begrijpen dan is het in onze ogen waar. Dan klopt het. Dan is het goed. Maar ons hart, onze intuïtie, ons onderbewustzijn, onze ziel kan verder kijken dan dat we dat met onze hersenen kunnen. 

En juist met deze wijsheid in jou maak ik contact, als ik een Luisterkindafstemming voor jou schrijf. Ik ga luisteren naar jouw Eigen Wijsheid. Met behulp van een foto en jouw naam, maak ik contact met jou. Er is dus geen afspraak op locatie. Jij kan gewoon jouw eigen dingen blijven doen. Tijdens de Luisterkindafstemming luister ik naar de antwoorden die jouw hart geeft, op jouw eigen vragen en ik zet dit voor jou op papier.

Het verloop van een Luisterkindafstemming

Achtergrond als Luisterkindwerker

De opleiding tot Luisterkindwerker en Luisterkind trainer heb ik gevolgd bij Diana Hendriks en ik sta vermeld op haar website.

Investering

De investering voor een Luisterkindafstemming bedraagt €75,00