Wauw! Jij bent
Eigen Wijs.

  • Ik ben altijd zo verlegen op school. Hoe komt dat?
  • Ik durf niet voor m’n eigen mening op te komen. Wat kan ik daar aan doen?
  • Ik twijfel over de opleiding die ik wil gaan doen. Past het wel bij mij?
  • Ik voel me vaak boos en gefrustreerd. Maar eigenlijk wil ik dat niet… 

Hoe werk ik?
Misschien zeggen je ouders, docenten of een trainer weleens tegen je: “Wat ben je toch eigenwijs!” En dat is ook echt zo. Al bedoel ik het hier anders dan dat zij het wellicht bedoelen. Ik bedoel eigen wijs in plaats van eigenwijs. Iedereen heeft zoveel wijsheid in zich zitten. De ene noemt het intuïtie, de ander noemt het de wijsheid van het hart. Je kunt contact met je ziel hebben of met je onderbewuste. Welk woord je er ook voor wilt gebruiken, het is hoe dan ook waar dat ieder mens veel wijsheid in zich heeft.

Die wijsheid heeft niets te maken met je leeftijd, je IQ of hoe goed je je best doet op school. Deze wijsheid gaat over jouw leven. Pure kennis over jezelf. Diep van binnen weet je wat er goed is voor jou en wat oplossingen kunnen zijn voor problemen waar je tegen aan loopt. Deze wijsheid is al vanaf jouw geboorte en zelfs al daarvoor bij jou geweest. Alleen ben je je er niet (altijd) bewust van. 

Wij mensen zijn gewend om te denken, te beredeneren en te analyseren. Als we het met ons hoofd begrijpen dan is het in onze ogen waar. Dan klopt het. Dan is het goed. Maar ons hart, onze intuïtie, ons onderbewustzijn, onze ziel kan verder kijken dan dat we dat met onze hersenen kunnen. 

En juist met deze wijsheid in jou maak ik contact als ik een Luisterkindafstemming op jou maak. Ik ga luisteren naar jouw eigen wijsheid.

Het verloop van een Luisterkindafstemming
1.Je vraagt een Luisterkindafstemming aan via het contactformulier.
2. Via de email ontvang je uitgebreide informatie.
3. Je stuurt de gevraagde informatie toe (naam, geboortedatum, foto, vragen en achtergrondinformatie).
4. Ik maak de afstemming binnen twee weken nadat ik jouw informatie en de betaling ontvangen heb. De afstemming wordt per mail toegestuurd.

Achtergrond als Luisterkindwerker
De opleiding tot Luisterkindwerker heb ik gevolgd bij Diana Hendriks en ik sta vermeld op haar website.

Investering
De investering voor een Luisterkindafstemming bedraagt €75,00