Zo ver weg en toch dichtbij...

  • Heeft mijn overleden vader nog een boodschap voor mij?
  • Waar heeft mijn vrouw, die in coma ligt, behoefte aan?
  • Hoe gaat het met onze dochter die vorig jaar is overleden?
  • Wat kan ik betekenen voor mijn dementerende moeder?

Levensbrug

Mensen die overleden zijn, stervende zijn, in coma liggen of bijvoorbeeld dementie hebben, zijn niet (altijd) meer in staat om te vertellen wat ze willen delen, of willen vragen. Ook voor de naasten kan het lastig zijn om nog te communiceren met deze geliefde persoon, terwijl er wellicht veel vragen zijn en er graag dingen gezegd worden. 

Tijdens een Levensbrug Luisterkindafstemming luister ik naar de ziel van de persoon die zelf, op dit moment, niet meer in staat is om te praten. Op die manier kunnen boodschappen worden doorgegeven en vragen beantwoord worden.

Hoe werk ik?

Alles is energie. De tafel en de stoel in jouw kamer. De plant en de vogel buiten op straat. Jouw lichaam, jouw gedachten en emoties. Allen bestaan ze uit energiegolven. Op die manier is alles met alles verbonden in één groot energetisch veld. Wanneer je je openstelt om deze energie te voelen en te ontvangen is het mogelijk om informatie te krijgen die, op bewust niveau, (nog) niet aan het daglicht is gekomen. In de energie stem ik me af op de ziel van de persoon die op dit moment niet meer in de mogelijkheid is om te praten. Op die manier voel, hoor en/of zie ik wat er in iemand omgaat.

Ik luister met liefde, rust en respect naar dat wat zijn/haar ziel mij wil vertellen en zet dit voor jou op papier. 

Het verloop van een Levensbrug Luisterkindafstemming

1. Je vraagt een Luisterkindafstemming aan via het contactformulier.
2. Via de email ontvang je uitgebreide informatie.
3. Je stuurt de gevraagde informatie toe (naam, geboortedatum, foto, vragen en achtergrondinformatie).

4. Ik maak de afstemming binnen twee weken nadat ik jouw informatie en de betaling ontvangen heb. De afstemming wordt per mail toegestuurd.

Mijn achtergrond als Luisterkindwerker

De opleiding tot Luisterkindwerker en Luisterkind trainer heb ik gevolgd bij Diana Hendriks. Ik sta vermeld op haar website.

Investering

De investering voor een Levensbrug Luisterkindafstemming bedraagt €75,00