Jouw hart weet het...

  • Wij willen zo graag een kindje krijgen. Maar we worden niet zwanger. Zit hier een boodschap achter?
  • Ik twijfel of ik kinderen wil. Wil jij eens naar mijn ziel luisteren?
  • Ik kom maar niet de geschikte partner tegen, terwijl ik zo graag een kindje zou willen. Wat heb ik te doen?

Jouw/jullie kinderwens

Zwanger worden en een kindje krijgen is een groot wonder. Het is vaak een grote wens die in vervulling gaat. Maar wat nu als de wens er is, maar het om wat voor reden dan ook (nog) niet kan of lukt?

Hoe werk ik?

Alles is energie. De tafel en de stoel in jouw kamer. De plant en de vogel buiten op straat. Jouw lichaam, jouw gedachten en emoties. Allen bestaan ze uit energiegolven. Op die manier is alles met alles verbonden in één groot energetisch veld. Wanneer je je openstelt om deze energie te voelen en te ontvangen is het mogelijk om informatie te krijgen die, op bewust niveau, (nog) niet aan het daglicht is gekomen. In de energie stem ik me af op jouw/jullie kinderwens en op die manier hoor en/of zie ik wat er in jou omgaat, waar blokkades zitten en waar openingen zijn om te groeien naar jouw/jullie kinderwens. Het kan zijn dat er tijdens de Luisterkindafstemming al zaken worden opgelost in de energie. Maar heel vaak krijg je ook handvatten mee, waar je zelf mee aan de slag mag in jouw dagelijks leven. Ik luister met liefde, rust en respect naar wat jouw hart mij wil vertellen en zet dit voor jou op papier. 

Het verloop van een Luisterkind Kinderwens afstemming

1. Je vraagt een Luisterkindafstemming aan via het contactformulier.
2. Via de email ontvang je uitgebreide informatie.
3. Je stuurt de gevraagde informatie toe (naam, geboortedatum, foto, vragen en achtergrondinformatie).

4. Ik maak de afstemming binnen twee weken nadat ik jouw informatie en de betaling ontvangen heb. De afstemming wordt per mail toegestuurd.

Mijn achtergrond als Luisterkindwerker

De opleiding tot Luisterkindwerker en Luisterkind trainer heb ik gevolgd bij Diana Hendriks. Ik sta vermeld op haar website.

Investering

De investering voor een Luisterkindafstemming bedraagt €75,00