Thema webinar: Een gezond lichaam & een gezonde geest

Dat hoofd, hart en lichaam samenwerken is voor veel mensen wel duidelijk. De kunst is om de balans te vinden tussen deze drie, voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Er wordt zowel binnen de reguliere- als de alternatieve zorg naar oplossingen gezocht. Bij de één met positief resultaat en bij de ander met de zoveelste teleurstelling, een knauw in het zelfvertrouwen, onmacht. Waarom lukt het mij niet?

Luisterkind helpt graag mee in jouw proces naar gezondheid. Samen met jou kijken we in de energie waar je blokkades zitten om je gezond, fit en gelukkig te voelen. Wat ligt er aan de klachten ten grondslag, wat weerhoudt je ervan om het aan te pakken, wat heb je nodig, wie kan je er eventueel bij helpen?

Zoals altijd vertrouwen we nu ook 100% op jouw eigen innerlijke wijsheid en zorgen we dat jouw woorden volgens de Luisterkind Methode opgeschreven worden.

Daarna ben jij aan zet, maar wel met het plan wat jij zelf hebt opgesteld.
Luisterkind Trainer Ruben Jetten en ik vertellen je er graag alles over in het webinar: Luisterkind voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Datum

aug 23 2024

Tijd

19:30 - 20:30

More Info

Aanmelden
Categorie
Aanmelden