Kinderen

Informatie avond Opleiding tot Luisterkindwerker

Tijdens deze informatie-avond krijg je alles te horen over de opleiding tot Luisterkindwerker.

Wat doe je als Luisterkindwerker?
Als mens hebben we alle wijsheid in onszelf zitten, maar door ervaringen, overtuigingen, trauma’s, opvoeding, waarden en normen, kan deze wijsheid soms ver weg en diep verstopt zitten. Vele lagen zijn er overheen gekomen, waardoor de wijsheid niet meer te horen of te voelen is voor de persoon zelf.

Als Luisterkinderwerker ga je juist voorbij deze laagjes en maak je contact met de wijsheid van de volwassene of het kind. Hierdoor kan de persoon zelf, tijdens de Luisterkind-afstemming, veel van zijn eigen vragen beantwoorden, veranderingen in de energie in gang zetten en praktische handvatten geven voor zichzelf.
Het maken van de Luisterkindafstemming gebeurt volledig op afstand met behulp van de naam, geboortedatum en foto van de persoon en het contact vindt plaats in de energie. Alle informatie die de persoon tijdens de Luisterkindafstemming doorgeeft aan de Luisterkindwerker, wordt beschreven in een verslag: De Luisterkindafstemming.

Wil jij ook aan het werk als Luisterkindwerker? Kom dan vrijblijvend naar deze informatie-avond. Ik vertel je alles over de halfjaar durende opleiding (CRKBO geregistreerd) en kan al je vragen beantwoorden.
Graag van te voren aanmelden via: info@ankevanleeuwen.nl

Lees hier alvast meer over de opleiding.

Opleiding tot Luisterkindwerker

Datum

sep 14 2020
Expired!

Tijd

19:00 - 20:15

Kosten

Gratis

More Info

Meer informatie

Locatie

Schouwburg Venray
Schouwburgplein, 1 Venray
Meer informatie