De natuur helpt jou met alle liefde.

  • Lariks helpt jouw dochter om meer vertrouwen te hebben in zichzelf.
  • Paardenkastanje helpt jou om minder te piekeren en je gedachten tot rust te brengen.
  • Mimulus helpt jouw zoontje zijn angst los te laten.
  • Kamperfoelie helpt jou om het verleden los te laten en te leven in het nu.

Bach bloesemremedies
Bach Bloesemremedies zijn druppels, om in te nemen, gemaakt van de bloesem van planten en bomen. Deze druppels helpen bij verschillende gemoedstoestanden. Omdat de druppels gemaakt zijn van bloesems en dus uit de natuur komen, hebben ze geen belastend effect op je lichaam. Ze helpen en ondersteunen je op momenten in je leven.

Kinderen en volwassenen
Bloesemremedies zijn zowel geschikt voor kinderen als volwassenen. Er zijn 38 verschillende remedies. Zo zit er dus altijd wel een remedie bij, die bij jouw gevoel op dit moment past. Het mooie van deze remedies is, is dat ze je helpen om krachtig, positief en ontspannen in het leven te staan. Dit is fijn voor je geest, maar ook fijn voor jouw lichaam. Want wanneer jouw gemoedstoestand veranderd, verandert jouw lichaam mee. Lichamelijke klachten staan vaak in verband met jouw gemoedstoestand. Op die manier helpen de bloesemremedies niet alleen om je fijn en krachtig te voelen, maar kunnen ze ook een goede ondersteuning zijn bij fysieke klachten.

Welke bloesemremedies passen bij jou of je kind?
We gaan samen, door middel van een gesprek, bekijken welke bloesemremedies bij jou of je kind passen. Na dit gesprek maak ik het flesje met de geselecteerde bloesemremedies klaar en kan je deze direct gaan gebruiken.

Bloesemremedies kunnen ook, wanneer dit passend is, een fijne aanvulling zijn op een Luisterkindafstemming.
In een Luisterkindafstemming worden regelmatig concrete handvatten benoemd, waar jij of je kind mee aan de slag mag. Bloesemremedies kunnen hier eventueel een fijne ondersteuning bij zijn.

Investering
Gesprek voor het selecteren van de juiste Bach Bloesemremedies: €30,00
Gebruikersflesje met de juiste Bach Bloesemremedies: €10,00